Следпродажбено обслужване

Моментът под наем на машина LONCIN дава принципа на изграждане на доверителна връзка, за да се гарантира правилната работа и дълготрайност на вашата машина. Ние от LONCIN поставяме голям акцент върху обслужването на клиентите след продажбите, тъй като постоянно инвестираме във висококачествена техническа поддръжка и професионално обслужване.

Както опитните техници в централата на нашата компания, така и нашите партньори в цяла България ще ви предоставят отлични инструкции, отлична поддръжка, професионално обслужване и техническа поддръжка на високо ниво

Най-важните фактори за правилна експлоатация на една машина са:

Поддръжка и оригинални резервни части

Редовната и планова поддръжка е ключът към дълголетието и правилната експлоатация на вашата машина. Оригиналните резервни части допринасят за правилната ѝ експлоатация и високата ефективност съгласно заводските спецификации.

 

Обучени техници с опит

От изключителна важност е да поверите вашата машина на най-близкия до вас дилър на LONCIN, за да осигурите отлично качество на сервизно обслужване и автентичност на резервните части. Дилърите на LONCIN в цяла България имат дългогодишен опит и са подходящо обучени, за да предложат възможно най-добрата грижа за вашата машина.                 


Гаранция на машини LONCIN

Всички машини LONCIN се предлагат с гаранционен срок от две години.

За да регистрирате машината си в електронния портал, трябва да отидете на уебсайта на Агроланд България АД.