За нас LONCIN

НАШАТА КОМПАНИЯ

Компанията LONCIN е една от най-големите частни компании в Китай и един от най-големите производители на двигатели, култиватори, генератори и помпи в световен мащаб.

Основана през 1993 г. със седалище в Чонгчинг в Китай, днес тя притежава повече от 20 дъщерни дружества с 8 000 служители, като нейните продукти се разпространяват в повече от 100 страни в Европа, Америка, Азия и Африка. Компанията е изградила силни партньорства със световноизвестни компании, а сред тях е водещият производител на автомобили - BMW.

Съвременните технологии, инвестициите в изследвания и разработки, строгият контрол на качеството и спазването на съвременните разпоредби за безопасност и опазване на околната среда са основните причини, поради които милиони потребители по света се доверяват на продуктите LONCIN.

ПРИНЦИПИ НА ДЕЙНОСТТА

ТЕХНОЛОГИЯ

ТЕХНОЛОГИЯ

Следвайки развитието на пазара и технологиите, LONCIN постоянно е на върха, предлагайки иновативни продукти, които се отличават с висока ефективност и дълъг живот.

СИГУРНОСТ

СИГУРНОСТ

Безопасното използване на машините е основна грижа на LONCIN. Непрекъснатият строг контрол на качеството гарантира, че LONCIN предлага на потребителите продукти, които могат да бъдат използвани безопасно.

ЧОВЕК

ЧОВЕК

В основата на компанията LONCIN се намира човекът. Създавайки атмосфера на сътрудничество, доверие и стимулиране, всеки неин служител се чувства горд, че принадлежи към голямото семейство на LONCIN и може да постига лични и екипни цели. 

УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

LONCIN полага непрекъснати усилия за намаляване на емисиите от въглероден диоксид, както и за намаляване на отпадъците от материали, дефектни продукти и на прекомерни запаси, за да защити околната среда и нейната устойчивост.

ЦЕЛ И ВИЗИЯ

Целта на LONCIN е да бъде водеща компания за енергийни системи, която предлага цялостни решения за нуждите на потребителите с уважение към околната среда.

Визията на LONCIN е за бъдеще, в което човек се радва на технологично напреднали решения, които осигуряват качество на естествената среда.

СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

Въз основа на старата китайска поговорка „Никога не забравяй откъде идва щастието“, LONCIN се грижи за социалната среда, в която съществува и работи. Поема инициативи за социална отговорност като финансова подкрепа за благотворителни организации, финансова и материална помощ за училища и помощ за райони, засегнати от природни явления.

LONCIN В БЪЛГАРИЯ

Официален вносител на LONCIN за България на индустриални бензинови и дизелови двигатели, култиватори, генератори и помпи е Агроланд България АД, водеща компания за внос на продукти за селското стопанство, горите, градините и парковете.   

Благодарение на широката дилърска мрежа на Агроланд България АД, продуктите на LONCIN се разпространяват в цяла България.

Комбинацията от качество на машините LONCIN и висококачествените услуги, предоставяни от дистрибуторската мрежа на Агроланд България АД, прави машините LONCIN идеален избор за цялостно покриване на нуждите на крайните потребители.

СЕРТИФИКАТИ

LONCIN разполага с редица патентовани технологии и сертификати в различни области:

ISO (International Organization for Standarization): Сертификация за качество на продуктите и услугите. 

EUII (European Emission Certification): Сертификация на замърсители, съгласно европейското законодателство.

NOISE (Noise Certification): Сертификация на шум. 

GS (German Safety Certification): Сертификация за безопасност на машините, съгласно германското законодателство.

EPA (US Emission Certification): Сертификация на замърсители съгласно законодателството на САЩ. 

EMC (Electromagnetic Compatibility Certification): Сертификация за електромагнитна съвместимост в съответствие с европейското законодателство.

CE (European Safety Certification): Сертификация за безопасност на машините, в съответствие с европейското законодателство.

CARB (Emission Certification by California Air Resources Board): Сертификация на замърсители в съответствие с високите изисквания на американското законодателство в Калифорния.

USDA (Forest Firefighting Certification by United States Department of Agriculture): Сертификация на пожарни помпи от Министерството на земеделието на САЩ.